Skolavslutningar och studenter, födelsedagar och kalas. Uppvaktningarna är många så här års. Kul!! Smile Idag klarnade också fröken väder upp vädret under eftermiddagen så att solen faktiskt värmde- till skillnad mot förmiddagens hällande regn. För även om vi inte kan påverka och därav inte heller ska lägga energi på fröken väders infall, så är det en tjusning med avslutningar i skola och studentkalas som kan hållas utomhus under värmade solstrålar.Smile


En favoritplats med fina blommor- Rhodos- rn ö jag älskar att återkomma till..

Bättre är det såklart att lägga energi på att uppvata de kämpande skolungdomarna till avslut och student med en personlig gåva, tycker jag! Och det där med personligt är för mig inte bara flytta hemifrån saker som det var på min tid. Jag är mer för upplevelser än döda ting idag. Att få det där att göra som personen drömt om men som aldrig kommit sig för- är det fantastiskt att kunna ge bort. En tjej som älskar spegeln, make up och kläder- tänk att vara den som ger henne i present att modella för en dag. Eller tänk den där killen som alltid älskat motorer sen barnsben, och gärna sådana som lyfter från marken- tänk att överrska honom på studentdagen med en privat helikoptertur!!!Smile En hel gott drös av gott och blandade upplevelser som kan passa många finns på Studentpresent.nu - en sida väl värd att kika in på om du vill stå bakom uppvaktningens mest uppskattade gåva!Kiss

 

Alltså vilken tid vi lever i- vi kan definitivt uppskatta och ge varandra så kul och personliga upplevelser- helt fantastiskt! 

Kram och godnatt A.