Så kom de då - ÄNTLIGEN - de där efterlängtade bokstäverna på papper- som på min tid var siffror- BETYGEN!! Ända gången på året som mina tjejer hämtar posten frivilligtKiss På min tid fick man kuvertet med betyg i i hande på skolavslutningen. Numera kommer det posten. Nöjda över sina betyg- jo- deras betyg överrensstämnde mycket bra med deras insats! Kiss Belönade med varsitt friridskort för sina insatser - var också glädje. By the way - fritidskort är vl värda sin kostnad under sommarmånaderna för oss med tonåringar som vill kunna röra sig någorlunda fritt. I 100 dagar kan de under 20 år röra sig i hela västra regionen för 795 kr- Tack för det västttrafik! Verkligen ett smart och ekonomiskt fördelaktigt för tonårsföräldrar! 

Fint brunbränd kom så den semesterfirande dottern hem idag- mysigt att få hem henne! det blev en mysig pratstund med visande av semesterbilder på vår soliga balkong och sen taccos middag. Resten av kvällen var kompisarna viktigare än mammas umgänge - precis som det ska vara för en tonåringKiss

 

Innan hon han ut skapades förresten ett mindre kaos här- hon fastnade i en av matstolarna här. Ja, ni fattar- hon satt helt fast med benet mellan ribborna i ryggstödet. Faktiskt blev det rätt dramatiskt - jag såg ju paniken i hennes ögon.. ca 5 minuter senare när vi vridit på stolen både böjt och rätat på benet så knix fick hon ut det lika lätt som det hade tagit sig in mellan ribborna utan att hon vet hur. Ett ögonblicksverk! 

På ett ögonblick kan glädje förvandlas till sorg och rädsla. Var därför i din glädje njut av den och var delaktig i den så att du känner den ända in i ryggraden. I nösta ögonblick kan känslan och situationen vara den motsatt.. och då behöbver vi energin från vår välfyllda glädje bägare.

Känslan av rädsla är utboch benet kom ut från ytt mot en stor tacksamhetskänsla- tacksamheten över att dotterna haft en fin och härlig semester, tacksamheten över närheten till henne och hennes syter och vår mysiga stund på balkongen idag- tacksamheten över att knät kom loss från stolen utan att komma till skada. Och att v slapp såga sönder stolen Tacksam mamma!Kiss

Kram A.