Solen är tillbaks och det spås värme till midsommar- jag visste väl det!!!Kiss Förmiddagswalk och gott samtalande är gjort. Walk and talk- så jäkla bra och också att ha möjlighet med vänner över könsgränserna, ser jag som mycket previligerat. Att bolla funderingar med killkompisar har jag sen skolåldern tuckt varit bra- de säger rätt ut om de tycker att jag är ute och cyklar eller kan också ge mig andra infallsvinklar. Inte än massa medhåll för medhållandets skull- vilket vi tjejer är världsbäst på- lika väl som vi sen inte är vatten värda bakom ryggen.


Sommar värme till midsommar- så klart jag har beställt det!!KissWink

 

Idag funderar jag på detta med svarande i telefon- Jag blev själv överrumplad tidigare idag av att jag hade en förväntning på vem som skulle svara. När sen svarande var av helt annat kön än vad jag förväntade började jag skratta- Det gjorde liksom min förmiddag- Att det sen blev ett glädjens samtal med rätt person gjorde också min förmiddag. Vissa personer har det där med ödmjukhet och omtänksamhet och förmågan bry sig om på helt rätt sätt- utan att göra sig till- I really love ut!!Kiss Jag är oerhört tacksam över mitt mod att våga ha relationer som är så motsatt min egna
personlighet!Kiss 

Lerum är fantastiskt att promenera i- småvägar grönska och ingen gata är den andra lik- perfekt miljö att stega och smtala i!

Återigen igen detta med telefon- "Ursäkta om jag stör".. Vad är det för fras att börja med klockan 20 i nio en sommarmorgon? Tacka fasen att det stör när jag sover skönhetssömn som den nattuggla jag är! Inget namn ingenting. I början av mina yrkessamma år i min ungdom fick jag lära mig att jobbsamtal ligger inom spannet 09.00-21.00- det håller jag fortfarande- såvida inget annat har påtalats!Kiss Och namn tycker jag är att föredra som första fras när man ringer till okända!

GRODAN!!! Snart tillbaks i sitt nystädade rum- yes- lite nytta har mama gjort!!

Nu väntar jag hem min groda som snart landar på svensk mark igen- ska bli mysigt att få ta del av hennes semesterveckaKiss Ingen som inte är mamma kan någonsin förstå känslan inombords när döttrar är på vift - som mamma får man liksom förhålla sig till situationen och känslan. Respekera sig själv för det man känner och att det är ok. Men det kan också stanna mellan sig själv och sig själv. Jag är ingen hönsmamma - har aldrig varit- men jag trivs verkligen av närheten av mina tjejer och beröringen av dem. Motsatsen är vedervärdig.. Så varmt välkommen hem grodan- nu blir det liv i luckan här hemma igen!!Kiss

Påminner att checka mina sommarfavoriter- finfina klädesplagg för somriga dagar och att alltid känna sig klädd! Direktlänkar under bilden och du kan läsa vidare om de plaggen som faller dig i smaken! Kiss

SUMMER FAVOURITES
Pants Missguided | Red Dress | Black lace | Pink Dress | Heels Pier One | Skirt Even&Odd

 

Kram A.