Showtime i verkligheten- ger du dig det?Vad jag menar är om du stannar upp och tar vara på nuet eller bara rusar efter mot det som komma skall. Har du nån gång frågat dig om skall inte kommer och du inte tog vara på ditt nu? Vad händer då? Herregud - framtiden finns kvar men nuet det kommer aldrig tillbaks!

Att forshera fram beslut som vi tror är de rätta - kanske nån annan tom sägaer att de är de rätta- oftast blir de ohållbara- framtiden blir då svår att få njutbar. Men beslutan du tar genom att ge dig showtime i verkligheten här och nu- besluten du tar efter din egna känsla ihopblandad med lika delar realism som spänning- YES! de besluten - de ger en go grund för framtida steg av njutning. Ditt känsloliv är och förblir din egna vägvisare- låt inte det livet påverkas av andra. Ge dig själv tillgång till dina känslor. Stoppa dig själv stanna upp och ge dig själv showtime i verkligheten som är- istället för att springa framåt!


Tänk om jag bara hade passerat låtit bli att öppna ögonen- tja då hade jag missat här och nu av rodedendronens fantastiska njutning. En njutning som ger mer än den tar - ingen röst som övertalar att göra på ett visst sätt utan den bara strålar sitt allra bästaste jag. Showtime i verklighetens nu!

Kram A.