Förra året svart hårig vid denna tiden och nu mer åt det blonda håret.  Hm - ibland kan de riktiga jaget sitta i håret? I dont know. Men jag vet att ju mer jag trivs med hår längder och färg ju bättre mår jag och det blonda känns så rätt och sommarsköntSmile Funderar emellanåt på det där med lös hår. Färg och blondering år ut och år in i mitt hår ger sitt slitage på håret. Hur vore det om ajg klippte av mig mina längder kort och fixade med lösa längder? Kanske något du redan har testat?

Pozehair.se erbjuder moderna hair extensions produkter- ingenting är där omöjligt och det känns som alla kan skaffa sig långa fylliga hårlängder som formar sig fint. Låter som en dröm för mina slitna hårtoppar och tunna längder.

Clip & Go extensions är en produkt hos Pozehair.se som jag fastnar för- Äkta löshår som levereras med fastsydda klämmor på. Håret  går enkelt att stylas och är också extra fylligt. Beställer jag detta skulle jag sedan gå runt med alltid fräscht längt blondt locksigt hårsvall. Och så klart behöver man inte vara blond för att använda dessa enkla clip & go extensions- finnsi en btredfärgskala så länderna passar många.

Ja ni ser längden på håret finns men tjockleken och kvaliten skulle nog må super av lite kortklippt och Blondt Clip & Go extensions i- eller vad tror ni?

Visst ser längderna fina ut???? Pozehair.se levererar kavlite! (sponsrat inlägg)

Kram A.