Midsommaraftons morgon- fiskmåsarna ljudar, staden ligger stilla och solen.. tja.. den finns där bortom molnen - dock där jag är i nuet ligger molnen täta och jag kan tänka att det kommit regn innan kvällen. Äkta svensk midsommar. Överreklammerad- ja iallafall om sillen måste intas utomhus på dessa breddgrader för att känslan av midsommar ska infinna sig. Visionen om att alla vill och dansar runt midsommarstången är för länge sedan förbi. Jag tycker om svensk sommar men avskyr fröken väders maktspel vad gäller väderleken. jag har hellre solglasögon än blommor i håret- sillen kan jag enkelt hoppa över och låta solen värma istället. Det går att gå runt fröken väder- den som villKiss

Jag har i ett tidigare inlägg skrivit om pärlor till män- och är det midsommar så är det vad sägs då att piffa till handleden på den den där pärlan till man med lite silver till pärlorna såååå snyggt!! Det är så jag kan bli kär i en handled med pärlor och silver på. Som om solen skinerWink

Solglasögon på liksom nyfikenheten spänningen och lugnet. Tänk att traditioner kan vara så mycket mer än det vi tror och något nytt kan endast bli en ny tradition först efter att vi provat dert! Vem har sagt att pärlor till män inte ska ha armband? Klart de skaSmile

 

Smycken från SirJames.se - butiken för våra pärlor till män! Silver tillsammans med pärlor- Wow!!

Enkelt men ändå stilfullt och så enkelt att klicka hem från länken här- Överrraska din man i midsommar!Kiss

 

Kram. A