Sen eftermiddag och klockan är strax sex. Jag sitter i solstolen och njuter av poolliv och eftermiddagssolen. I nuet 28 grader i luften och jag älskar det! Det går att ta vara på möjligheterna och utveckla sig själv och göra det som är möjligt för andra möjligt för dig själv! Jag är beviset på det. En gång trodde jag utomlandsresa som singelmamma var en omöjlighet både vad gäller kostnaden och min knackiga engelska. Idag vet jag bättre. Det jag vill det kan jag - och då kan du med! I olika konsultationer med mina barn har det blivit några resor till varmare breddgrader genom åren. De senare åren så har resenärerna från la familia varit desamma då de äldsta är utflugna och reser i andra konstellationer än med den gamla modern. Tonåringarna och jag är ett gott team. Och vi kompletterar varandra väl. Min knackiga engelska höjs upp av deras bästa. Nu är vi alltså på tur igen - Cypern och Ayia Napa är destinationen. Hotellet heter Sancta Napa och ligger 5 minuters gång här till havet och 5 minuter till centrum och huvudgatan. Vill man ha folklivet den internationella stämningen och semesterpulsen är detta etg fantastiskt ställe. Här blandas människor musik mat och kultur från olika nationer med sol och värme på ett fantastiskt sätt. Aiya Napa bjuder på etg kärt återseende- det är exakt 30 årsedan jag var här. Bodde på ett hotell ett stenkast från detta- badade på samma strand och promenerade på samma gata kvällstid. Dock kan tilläggas att det har hänt mycket här på 30 år. Då var jag 20 år och utbudet av restauranger var stort här då. Idag är jag 50år o h även om vissa ställen faktiskt finns kvar så är det mycket tillbyggnad här och utbudet av restauranger och nöjen är jätte stort! Efter andra dagen här så kan jag bara säga att TUI leverera bästa semesterresan som vanligt!! Allt lever upp till vad resekatalogen visar- panghotell mitt i metropolen! Tack tui! Nu dush och så småningom dinnertime! Visdt är det något speciellt med middagar utomhus i sommarkvällen? Lika möjliga för dig som för mig. Ta vara på det sim bjuds och lär dig se möjlighetrna. Små steg utanför din vanliga trygghetszoon gör också att möjligheten till nya njutningar kan skapas. De som bara var för andra kan på det viset snart bli även bästa njutningen för dig! Kram A.