Mina funderingar tidigare denna morgon handlar om förändringar. Förändringar som påverkar mig och mitt liv till det bättre. Jag tror at grunden till en förändring är acceptans av nuet. Det är först när nuet accepteras som möjlighet till varaktig förändring föreligger. Här kan lägga detaljer som att acceptera son familjesituation och fortsätta som om den såg annorlunda ut eller var som tidigare. Jag tror också att semester altwrnativt ledig tid kan vara bästa tid till att sätta små steg mot mer gott i livet. Och då menar jag mer och annat gott än att slösa bort semestern på soffhäng och godisätande. Sancta Napa hotell - all in clusivwcmed bufféer till frukost middag lunch däremellan finns det poolkiosk som serverat nachoschios med dipp korv och bröd toast sallad mm. Baren är öppen till kl.01.30. Helt klart finns möjligheten till matintag under hela semestern. Onyttiga sådana elerf mer nyttiga- valet är vårar eget. Fruktfaten påmorhoneb är fantastiska och jag njuter väl av dem till ett ägg yoghurt ost vatten och kaffe. Så grundar jag min dag här. Jag skulle kunna stoppa i mig av det läskande färska vita brödet, men jag vet att min mage mår bättre utan det- så varför skulle jag få utsätta mig för det. Frukosten har jag intagit varje morgon vid klockan åtta- innan dess har jag powerwalkat ca 1 timme. Nu är klockan halv tio mina ungdomar har vaknat och intagit frukost och jag har också simmat 600 metet. Jag skriver inte detta för att vara redig- jag skriver detta för att inspirera DIG till att acceptera där du är i ditt liv och nyttja semester och ledig tid till att sätta nya varaktiga förändringar aktiviter som gör dig gott. Okey- simning kommer jag vara utan hemmavid - men powerwalk 30-60 minuter per dag ( beroende på vart jag och dagen är och hur dagen är planerad- kommer att tas med hem. Och jag vet att tiden många många gånger känns knappare än 24 timmar för oss enastående singelmammor. Jag vet att tanken på att bokläsning och powerwalk är för alla andra utan mig, kan växa fast. Men jag vet också den tanken kan brytas till en ny där mitt välmående jag ligger i fokus- Jag vill minska riskerna till skador och förslitningar på min kropp, jag vill ge morn kvart om dagen till möjlighet av njutning kunskap och utveckling genom en skön stund med en bok. Och jag vill också komma hem ifrån semestern som än stärkt person som gör det jag vill och mår bra av. Kan också tipsa om då mycket man får se nr turistorten är tömma på folket som sover sin skönhetssömn! Nu dax för ytterligare ett bad i poolen innan vattengympa= njutning!! Kram A.