Vissa dagar har man i minnet jämnt. Oavsett sorg smärta glädje skratt så är det vissa dagar, datum som är mer betydelsefulla än andra i vår historia. I dag är en sådan dag. Idag är en av fyra för mig betydelsefullaste dagar i min historia. Alla olika dagar olika datum och olika årtal. Alla lika viktiga. 15 ÅF tillbaks i tiden och jag förlorade 4 liter blod då en fastätsad moderkaka ville hålla sig kvar. Eloge till svensk förlossningsvård med läkare barnmorskor och sköterskor som gör ett suveränt jobb!! Jag är dem evigt tacksam över att jag är i livet och här idag. Jag har också en mycket god väninna som är barnmorska - så jag vet att ibland är resurserna knappa men ändå har de alltid mamman och det kommande barnet i fokus. Tänk om jag då för 15 år sedan varit så korkad och valt att föda barn hemma.. Hur hade det gått då? Jag är stolt över att tillhöra etg land med den goda sjukvård och förlossningsvård som vi har i Sveriges! Och här ligger nu 15 år senare - morgontrött på en solstol i Ayia Napa. Idag är hon äääääntligen 15 år. Dagen idag är speciell precis som 17 24 22 och dagens 29. Vilka är dina mest utvecklande dagar i din historia? Har jag skrivit att det blir varmt här idag - en bit över trettio.. nu dax för morgon simning. Kram A.