Morgonfunderingen idag handlarvom packning och att packa rätt. Idag reser vi hem eller snarare inatt reser vi hem. Jag skulle kunna säga att vi har en extra baddag framför oss, istället för de reser när vi flugit hem mitt på dagen och tillbringat de bästa soltimmarna på resmpletsfkygplats. Detta känns super en lugn och skön baddag ligger framför- dock kräver det sin logistik- utcheckningen ska som vanligt ske klockan 12.. Hu Hur packar man då bäst? Jag kan säga som så här - ju fler resor jag är på med täta mellanrum- ju enklare blir packningen. Förr när jag var en mer ovanresenär än idag tog jag med alldeles för mycket. Ta det med skor tex. När jag besökte Cypern och Ayia Napa för 30 årsedan i min ungdom hade jag med mig mängder med skor klackar och olika färger till olika kläder. Idag har jag träningsskor 1 par klackskorna och flipflopp. När termometern passerar 30 grader på dagarna bor man i flipflopp och andra skor är överflödiga för resväskan och packningen. Badkläder och sarong dagtid och klänning/shorts kvällstid- No more! Jo förresten en kofta att ha på flyger och necessär- där innehållet är viktigt. Smink är näst intill överflödigt däremot är fuktkräm rengöring och solskydd av vikt! Schampo o balsam som trasslar ur ett havs och soltrasdligt hår. En liten nessecär för sladdar kablar och lurar till iPad och iPhone. Thats It! Idag packar först för utcheckningen med flightkläderna överst. Vilket skulle kunna tyckas bökigt - dock 1 heldags vattenlek i åtanken och det känns enklare. När poolen stänger är det dax för change on för middag och flightkläderna. 1 vecka går fort i värmen man använder inte hälften av de kläderna man tror- låt överflödet stanna hemma! En packinglist är smart att bocka av ifrån. Med sista frukosten och sista morgonpromenaden barfota på stranden avklarade ska jag njuta in i det sista och jag ska lagra njutningen av solen och badandet väl inom mig! Vart det bär av nästa gång? Ge mig tips!och jag reser gärna med tui igen!! Bra personal hotell som överensstämmer förväntningarna - bra på alla sätt och vis för en riktigt nice semester! Laddad för nästa veckas arbetsvecka och sätta tänderna i nya papper och samtal- arbetsvecka väntar- kul! Vad är din sommar njutning idag som du lagrar väl inombords för mörkare årstider? Behöver jag skriva att min är bad och sol - 35 graders värme! Kram A.