Det där med småsaker som sprids över allt. Oj vad jag har lagt tid på att leta efter nycklar, glans, betalkort, körkort etc. In och ut ur jackfickor, väskor, bilen- ibland ligger tom en hög av småting på hallbyrån och jag vet inte vad jag lagt dem... Känns det igen? Wink

Jag har ju tidigare berättat om att det bästa för mig är en lagom stor handväska - där det ryms mindre av alla bra-ha saker. Dock behövs ju allt som oftast fler saker med än just det viktigaste som ryms i min lilla svart.. och nu har jag lösningen!!!Smile

Check this!! Så smarta lösningar för mig- fröken tankspridd och kanske dig också:

I väskinsatsen Incarry har jag nu plaserat alla andra lösa ting som jag kan tänkas behöva ha med mig. På det viset behöver jag varken leta efter eller samla ihop dessa saker. De finns nu där i, och det är bara att lyfta ned insatsen från väska till väska av de i modell större som jag vill ha med som komlement till min lilla svarta. Så smart- tänk så mycket tid jag nu sparar!!!

 

 

 

In carry har 4 fack på både framsidan & baksidan. 3 fack innuti & 2 har dragkedja. Insatsen har 2 handtag så den enkelt kan lyfta ur. Canvas/nylontyg som är enkelt att hålla rent. Mått 29cm*17cm*9cm. Så smart alltså!! Insatsen finns i flera olika färger och som ni ser så har jag brutit min svarta vana- det blev en ljusrosa- supersnygg att lysa upp allt svart med Kiss

Så har vi alla lösa ting i bilen - nycklar, tankkort, penna, postitlappar etc- Det kan enkelt bli en hög framför växelspaken och när den blir för stor och jag irriteras slängs tingen in huller om buller i handsfacket- Men ska jag råda bot på detta också genom min nya bilväska! Ja ni läste rätt!!! Smile

Drop Stop Pocket kilas fast emellan bilsätet & mittkonsolen i bilen. Här i kan jag nu lägga tex lösa nycklar och mobil när jag inte har min lilla svarta med. Ordning och reda ger pengar på fredag så vi får väl se ha haSmile Men det finns såååå mycket mer trevligheter att göra än att leta efter saker!  Så att skaffa sig verktyg som förebygger och hjälper till att förändra beteenden till det bättre är så bra

 

Så har vi alla lösa ting i bilen - nycklar, tankkort, penna, postitlappar etc- Det kan enkelt bli en hög framför växelspaken och när den blir för stor och jag irriteras slängs tingen in huller om buller i handsfacket- Men ska jag råda bot på detta också genom min nya bilväska! Ja ni läste rätt!!! Smile

 

 

Drop Stop Pocket kilas fast emellan bilsätet & mittkonsolen i bilen. Här i kan jag nu lägga tex lösa nycklar och mobil när jag inte har min lilla svarta med. Ordning och reda ger pengar på fredag så vi får väl se ha haSmile Men det finns såååå mycket mer trevligheter att göra än att leta efter saker!  Så att skaffa sig verktyg som förebygger och hjälper till att förändra beteenden till det bättre är så bra

 

By the way Bags4fun har även fullt med makeup-tillbehör också - Vad sägs som droppformade blender i sköna pastellfärger? Man blir ju glad av dessa färger!Kiss Perfekt en tidig morgon när make up ska tas på- leendet och den goda känslan åker på deirekt av pastellfärgen! Formen ger dig också bästa resultat när du ska applicera din foundation! Perfekt val!

PÅMINNER om att använda rabattkoden ANNELIE när du shoppar loss hos Bags4fun- den ger dig 10% rabatt på ordinarie priser! 

 

 

Så ovanstående känns som lyckoträffar för mig- letandetiden ska jag nu hitta mer njutningsfullt innehåll för. Både väskinsatsen och bilväskan hittar ni hos bags4fun.se


By the way Bags4fun har även fullt med makeup-tillbehör också - Vad sägs som droppformade blender i sköna pastellfärger? Man blir ju glad av dessa färger!Kiss Perfekt en tidig morgon när make up ska tas på- leendet och den goda känslan åker på deirekt av pastellfärgen! Formen ger dig också bästa resultat när du ska applicera din foundation! Perfekt val!

Med bästa samarbete påminner jag om att använda rabattkoden ANNELIE när du shoppar loss hos Bags4fun- den ger dig 10% rabatt på ordinarie priser! 

Sist men inte minst en bild på min lilla svarta och mig- yes- bästa handväskan ever och i slitarkt läder- du hittar den som allt ovan hos Bags 4 fun! 

In och shoppa loss nu vettja!

 

Kram A.