Söndagskvällen strax tillända. Lite administratvt arbete avslutar jag kvällen med här och känner mig riktigt laddad för kommande vecka. Visst är det en skön känsla att käönna att man själv är i fas och vara laddad för kommande jobb, eller hur?
Det är såååå smart att få in den känslan under en ledoghet - motsatsen blir ju annars att börja arbetsperioden med suck och stön, och det känns ju inte som om det blir lika kul och effektivt arbete av det- eller hur?

Det är just de egna små valen i tankegången som kan göra en hel dag för likaväl dig själv som för dina mötare. Belasta varken dig själv eller någon annan med gnäll suck eller stön är mitt lilla tips- däremot kan du konstruktivt beskriva din känsla och situation för en annan människa och be om en annans perspektiv av det hela.

Ikväll har jag reflekterat och bolla möjligheter till utveckling- det är verkligen en kul förmåga att våga se i möjligheter istället för fast och icke fungerande läge.

jag har tur som lärt mig använda modet att ta mig utanför där jag är och söka mig annat än det jag har.  Nu strax dags att släcka ner- sömn är inte att förakta inför en kommande tidig morgon.

 

Hur många timmars sömn behöver du per natt för att vara i fas?

Hur gör du för att hålla din jämna sömnbalans?

Några tända ljus kan ge en möjlighet av lugn och reflektion- enkel möjlighet av gott tillvaratagande av tid, tycker jag.

Kram A.