Med enkla medel kan hemmet ta fart och bli en alldelres strålande våning. De gamla trämöblerna som genom några penseldrag blir som nya. Jag verkligen älskar detta! Och jag är på väg att skapa hallen i precis den stil som jag vill ha. Färgsättningen är svart grå och vit. Det där med svarta möbler - yes!!!Smile Visste du förresten att det finns färg som är extra tålig för mer utsatta möbler som bordsskivor tex. Det är ju smart att kunna förnya än möbel som man redan har och trivs med än att bara köpa nytt hela tiden. Jag har en salig blandning av nya gamla och begagnade möbler- och det trivs jag med. Jag är också stolt över att shälv ha åstadkommit resultatet på de möblerna som jag penslat med lite ny färg. Yes- jag kan om jag villKiss

Det börjar ta fart av ordning och reda i vår hall, om än att flera små men ack så viktiga detaljer kvarstår. Och det svarta visst är det snyggt?? Det gamla leksaksskåpet har fått en ny funktion och alla världens halsdukar och mössor är nu lätttillgängliga där i. Så smart med denna tåliga färgen också- Här på läggs bla nyckelknippor som lätt kan göra tråkiga märken annars

Lätt målad dryg extra tålig föärg - känns som jag borde måla över allt i mitt hem med detta ha haWink Nu kidsens kväll- och umgänge i soffan väntar- en gång var de fyra där som ville ha kvällsmys.. Nu ätr de bara två hemmavarande- njuter av dem!Kiss

Kram A.