Blandar inomhus med utomhus som arbetsmiljö denna fredag- känns bra att ha fått jämn balans av detta redan under dagens arbetspass. Funderar på detta med drivenhet att hela tiden jobba efter jämn balans i livet. Jag menar får du alltid till den där powerwalken eller joggingturen som komliment efter 8 timmars inomhusarbetare?
Har du den drivenheten? Hur får du till att hämta hem detta även om det regnar och blåser småsjuk i en hel vecka? Hur får du till den jämna balansen av umgänge med arbetskollegor, familj och vänner?
De perioders då du kanske har många, många möten under arbetstid- har du ett medvetet fokus då att få till kul stunder med vänner och familj utan jobbsnack? Samt att boka in egen tid med dig själv som enda sällskap?
Arbetsveckan är snart över för er som har måndag- fredags arbete. Med 2 lediga dagar framför kan ni kika på vad veckan hittills bjudit på- tips kan sen vara att hålla medvetet fokus på motsatserna av vad ni redan har med från måndag till fredag denna veckan.
Så enkelt kan det faktiskt vara att ta eget ansvar för den jämna balansen i sitt egna liv. Trevlig helg! Kram A.

No more plastpåsar- smart med tygkasse!Kiss

Trevlig helg! Kram A.