Det där med färger hur de passar ihop och passar mig är spännande tycker jag.Att gå från hel svart till knall blond är ganska självklart för att vara mig- jag har aldrig känt mig tillfreds med landsvägskörning, så det mellanbruna går liksom bort direkt. Dock ska tilläggas att trivseln i den svarta "peruken var hög, så det var ingen självklarhet att beaka det blonda i mig egen. Från en natt till en annan var känslan dät och sen handlade jag. Nu är jag där mitt i trivseln med en blond kalufs. Intressant blir det då med klädfärgerna- trivs jag nu i samma som jag gjorde med det svarta håret? nja, både och. 
Vitt som överdel gick bort med svart hårfärg- jag blev lika kall och kylig som ett isflöak- men nu har trivseln varit hög med vitt till det blonda. KUL!Kiss Den svarta blåsan passar nu som då likaväl mer gjordnära färger som sandfärgat och grått

Khakigrön och militärgrön är en favoriter sen många år tillbaka- yes, jag går fortfarande i kamoflage mönstrat- and I love it!!Kiss Ioallafall var jag något osäker när jag hittade en finfin klänning från cream i just en mer militärgrön nyans. men jag gick efter känslan och visionen att känslan skulle vara super med klänningen på. 

Och känslan ledde mig till ett alldeles strålande val- perfekt grön färg till en blond kalufs som min. SmileKiss

 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Från det blonda till det svarta och från det svarta till det blonda- Trust your feeling and you feel great!!Kiss

Kram A.