Som singelmamma kan fredagskvällarna bjuda på ytterligheter av aktiviteter och känslor. Oroliga känslor när tjejerna är ute på vift när mörkret har fallit- de känslorna finns i bakhuvudet även när de nått 25 årsstrecket.. Men också kan fredagskvällar på ren lyckakänsla av att tonåringarna väljer att vara hemmavid bjuda på middag och gott samtalande vid köksbordet. Den känslan sparar jag väl inombordsKiss Och jag måste säga att jag också är imponerad av kökskunskaperna- Suveränt god ungspannkaka bjöds de på - receptet hittade de på Recepten.se- väl värt att kika in där och gärna då på ugnspannkakaSmile 

Det där med tonårsliv är likaväl en tuff som spännande utvecklande och mysig period i en singel mammas liv- tack för ikväll alla fina tjejerKiss

Bästisar sen barnsben- kamperar de nu i vått och torrt genom tonåren. Samarbetet över recetet var enaståendeKiss Det vådar gott för kommande hemkunskapslektioner i höstWinkKiss

Ljus och ljuvligt god med sylt och grädde till - smarrigt!

Fina tjejer bjöd på gott samtalande kloka tankar och ord SmileKiss

Glad mamma satt sig till serverat bord och njöt genom eget innitiativ av tonårsdottern. Tack för detta goda fredagsminne!!Kiss

Kram A.