Med skolstarten följer också många barns orolighet att inte passa in. Oroligheten över att bli negativt bedömd pga av sin utsida. I tonåren är det oftast mer viktigt att vara lika i gruppen än att beaka det unika i var och en på lika väl ut som insidan. 
Frågan är då vad vi går i bräschen med i vuxenvärlden?  Många vuxna har en stor förmåga att leta fel istället för det bästa hos en mötare. Jag tror det betendet handlar om den egna självkänslan.. Jag tror vi vuxna måste öva mer på att leta efter det vackra hos våra unika mötare och deras unika val.

 
They look like twinsWinkKiss Mina två unika och fina!Kiss

Idag strålar höstsolen och kvällen igår var makalöst skön- stilla varm och mycket glädjande när LISF02 vann med 9-0 sin hemmamatch! Kiss 

Utomhus är fortfarande gott att vara och samla inför vinterns mer inomhustid. Likaväl som det går att samla på det det goda och vackra från varje mötare. Öppna frågor är en gudagåva till att få med sig något från ett möte. För du är väl genuint intresserad av en annan människa? eller är det bara ditt ego som ska ta plats..Wink

Kram A.