Vår sommar höst eller vinter människa? Vilken årstid trivs du bäst i? Trivs du som jag mer under vår och somma- vad är då dina tips till att känna goodfeeling framöver då vi går mot mörkare tider. Vår och sommar är ju en bit bort..

 

* Hur medvetet samlar du solljuset och det goda av natur och utomhusarenor så här     års?
* Hur medvetet skapar du mysplatser i ditt hem för kommande mörker?
* Ljusbrickor med stearinljus att tända när mörkret faller- förbereder du redan nu

Njutningar behövs kanske mer än någonsin när mörkare tider är- iallafall för mig så bra att hålla fokus på det redan nuKiss 

Man kan jobba med många bäckar små för att ta sig förbi en mörk årstiden och små delmål av kanske olika små strapatser och sammankomster kan med jämna mellanrum planeras in. 

Idag är biljettbeställardag för en det ena en det andra i höst. Känns bra mellan jobbuppdragen att redan nu kunna se fram emot trevligheter utöver det vanliga.

För att bara gå och treva när dagarna blir kortare och kortare- det får mig att vilja gå i ide, så jag kör delmålsteknik i min almanacka. Små trevliga aktiviteter med jämna rum.

Soffläge nyhetsmorgon kaffe - gott en vanlig torsdag- numera kan jag lyssna på tonåringarnas morgontjabbel utan att lägga mig i.. WinkKiss Som tonårsmamma behövs emellanåt att vara välfylld av likaväl tålamod som den goda energibägaren..Tonåringar ger utveckling av många egenskaper, ha haKiss

Kram A