Jag har aldrig varit så kär i grått som jag är nu- grått till mitt blonda passar super- jag känner mig riktigt skön den färgen. Grå väggar hemma och fler grå inredningsdetaljer som bryter av min annars så svartvita våning- Grey the is the winning color for me this autmn!KissKiss

Efter en spontantur till lager 157 blev det också lite mer gråskaliga kläder till gaderoben - Me happy!Smile Jag tipsar verkligen om att checka in lager 157 - såååå mycket fint och så prisvärt!! Deras kläder passar både mig och tjejerna och denna gången blev det en mjukaste grå 1/2 lång tröja och två nästan gratis tröjor i vitt och grått. Perfelta att ha under i vinter! Har jag tur kanske jag så småningom kommer i dotterns finfina svarta jeans som hon investerade- de ser ju ut att passa perfekt till mina tröjor- eller hur?!Wink

 

 

 

 

Så mjuk och skön  längre baktil och halvlånga ärnar-

bästa i grått!!Kiss              


                                                                   

 

 

                                                                           Tröjor att ha under kan                                                                      jag aldrig få för många av                                   här fräscht vit och grå 

Kiss

 

                                                               

                            Mina kap från Lager 157 verkar passa finfint till svart-

    Me like!!Kiss Höstfint i grått till bästa pris!

 Kram A.