Hur och hur vi startar våra mornar har vi alla ett val till. Det där med att frukosten är vårt viktigaste mål- ja- det är nog ganska klokt. Jag tror på att studera sig själv- vilka resultat får jag av olika val. Det är då jag också kan skaffa mig ett förändrat läge till dit jag når min fulla livspotential. Detta med alla känslor som livet bjuder på.

Vad gäller frukostar har jag testat alla olika varianter-med och utan frukoststart. Vanliga jobbmornar passar det mig perfekt med en variant av snabb enkel drick frukost. jag börjar dagarna med ett stort glas citron vatten med liet ingefära i. Det sägs att det renar på insidan och mina dagar blir faktiskt bättre med start av detta vatten. Ofta blir det kaffe och en shake därefter. jag är en morgontrött själ och jag lägger inte tid på låååånga frukostar tidiga mornar- däremot tycker jag om att ha lånngsittningsfrukostar på helger med ungar och väninnor.- Det ger en annan kick - välmåendet mår super av en sådan sittning.

Surt sa citronen och yes utan den gula citronen så blir livet lite surare, för mig iallafall. Enkla förändringar kan ge otroliga resultat som vi inte hade en aning om. 1/2 pressad citron i ett stort glas fyll på 1/2 glaset med kallt vatten och andra 1/2:an med uppkokat vatten -lite riven ingefära i och ja första dagarna kan det sura var mindre njutningsfullt. men det kommer en dag då kroppen och du längtar efter denna super start. Där är jag idag Kiss

Kram A.