Alltså wow vilken höst- vilket väder vilken värme - tackar tackar fröken väder- Här behövs ingen resa till värmen än iallafall. Jag delade min arbetsdag idag och gjorde förmiddag i stora staden. Hann hem till lunch på balkongen i strålande solsken- innan eftermiddags jobb tog vid. Konsultrollen bjuder mig på olika branscher och uppdrag och jag trivs mycket bra. Kvällsfunderingen går under detta med karriär- hur hittar man rätt i sin karriär. Och vad innebär egentligen karriär?
Jag tror att det är bra att byta både yrkesroll och bransch emellanåt- det kan ge en god input till likaväl oss själva som till arbetsplatserna. Vi kan alltod mer än vad vi tror och även i medelåldern så fungerar det att byta bransch- det är ofta modet det handlar om. Vill man inte slänga sig utför man man ju provjobba i nya branscher och på nya arbetsplatser. Vikariepooler finns i många branscher och ett bra sätt att liksom provjobba sig in i något nytt, Visst kan då bli så att det blir lite dubbelarbete under en period men dock kan det vara mödan värdc för trygghetsmänniskor att veta vad man får innan man byter.


 


Thai matslyxen igår räckte till lunch idag - superduper

Jag lever verkligen för att få solskensumgänget så länge det går Kiss Med den goda energio jag fick av den njutningen idag går markserisen som på räls  här hemma ikväll.. eller iallafall nästan. För så är det i en singelmammas vardag- sena kvällar och nätter för man hämta igen olika delar i hemmet. Så dags att fortsätta innan timmen blir för sen- tidig morgon väntar imorgon också.

Kram A.