Ikväll ska jag sova likt törnrosa- de ni! Kiss

Under många år som singelmamma till hemmavarande ungar i olika i olika åldrar har sömn ockh säng bara nåt som liksom måste till för välbefinnandet. Som person har jag inga svårigheter att somna bredvid den ena ungen ena natten för att bli väckt nästa natt och få en nnan unge bredvid sig. Det har funkat mycket bra- senast igår låg jag och kliade en tonåring på ryggen som inte kunde sova- och sen somnade jag, ha ha

men någonstans inom mig känner jag att nu är det dax att även modern i denna lilla familj skaffar sig sköna sömn rutiner- ( kan det vara åldern..)Wink From nu ska jag bli ett gott team med min nya fina gråa möbel- känns super! Jag har nämligen valt att investera i en finfin grå/silverfärgad kontinentalsäng som till namnet heter SÄRÖ HAPPY ME!! 

Så idag blir det inte så mycket mer än så här- nu blir det nämligen natten här och jag ska krypa ner och bara njuta som ja, törnrisa! Förresten hur har ni valt era sängar? Har ni samma erfarenhet som jag- somna där det finns plats nästan eller har ni provat madrasser i timtal för att hitta den rätta för.

Min ny asilvergråa skådade jag direkt när jag komin i butiken- gick vidare till den sängen som jag var där för att kolla in , för att ganska snart backa tillbaks och prova den silvergråa och kände direkt- I SÄRÖ kommer jag att trivas!

Silver och grått - ja, färgskalan i snart hela vårt hem- nice!

Tack Mio i Alingsås för bra service och god leveransSmile

Kram A.