Ibland tror jag att mina ungar önskar att de hade en mamma som följde det, som fortfarande anseses vara det mest normala och bästa levernet.
Att de hade en mor som mer ställde in sig i ledet och följde normaliteten så att säga.
Tryggt anställd måndag till fredagsjobbande åtta till fem, tvättade samma veckodag varje vecka och städade samma veckodag, en jäkel på varierad husmanskost och kom ihåg allt för alla och visste alltid var alla saker var, gift och levde stabilt sen många år tillbaka...
Istället fick mina ungar en mamma som har mindre trivsel vad gäller grå landsvägskörning i samma hastighet år ut och år in. Den här mamman prövar sig fram i olika branscher fortfarande, trots de femtio fyllda. Hon går mer igång på trivsel än pengar. I denna mammans kök glöms det av att köpas mjölk och middagstiderna kan variera stort. Ibland får man tom laga middag själv som tonåring om man vill ha middag, när den här mamman jobbar. Mamman till mina ungar lever inte i något stabilt äktenskap och har noll koll på vart saxar och lösa ting tar vägen i hemmets dunkla vrår.
Dock - den här mamman hittar alltid sakerna- om än i sista minuten och de olika branscherna hon har erfarenhet av ger henne också styrkaSmile Så även om nu konfirmationskort kan ta några månader att få till och hämtas, så vet jag att ibland så skrattar mina ungar både hjärtligt med och åt mig.
En del av dem kommer aldrig att kunna förstå vissa av mammans val och en del av dem kan älska sin mamma för de.

Ording och reda pengar på fredag kan innefatta precis den unikheten som jag som mamma och person besitter- utan att vara fel för tesen.

Och konfiramtionskorten blev ju hämtade till slut och middagen som serverades kl nio denna aftonKiss

Imorgon bitti far denna mamman iväg till den stora staden och det superfina kontoret igen, det gör också denna mamman gladSmile 

Mina ungars mamma det är jag- stolt över min flexibiltet till livet och den jag är. Mina ungars mamma älskar sina ungar och idag även sig själv.Kiss

Mina ungars mamma har ingen koll om ungarna sover så här dags ikväll eller inte, dock är det dags för mamma till mina ungar att bädda ner sig själv- bara en timme efter planerad läggdaxtidWink- mina ungars mamma gör så gott hon och nu säger hon godnatt.

Kram A.