Att göra det bästa man kan- den tron är bra att ha om alla vi möter. En mötare växer så oerhört av att vi ser hör och bekräftar i termer av att vi är övertygade att de gör det bästa de kan. Och tänk vad vi kan lära av en människa som ser att vi också ser att han gör det bästa han kan. Jag älskar det tänket.

GRATTIS MARIE HALLENSKIÖLD - 2 biljetter till Bokmässan väntar!!Kiss Och tusen tack för författartipset- Emelie Shepp! tipsa du också i kommentarsfältet här på bloggen vilken författare du är nyfiken på vad gäller årets bokmässa- 2 biljetter till lottas ut för besök antingen lördag eller söndag!

Tipsar också om skrivarpodden- för dig som liksom jag har mycket som kan skrivas ner..och som väntar att bli en hel bokSmile Checka in även Skrivarpodden på Bokmässan! 

Och tusen tusen tack för världens bästa kaffemugg- jag kommer bli ett med den och kaffet!!Kiss

Kram A.