2 veckors arbetstopp är nu tillända och hösten kommer nu övergå till ett "normalt läge igen. Efter arbetststoppar och vanliga arbetsveckor brukar jag alltid reflektera i resultat mot en bättre framtid. Idag får detta vänta tills imorgon..- dock kom tanken till mig hur tacksam jag är över att inneha en bra bil. Min lilla vita småbil är bästa verktyget till alla mina uppdrag denna höst. Reflektion bil, kan därför sägas med stor tacksamhet över att inneha min pärla.Kiss Kanske behöver jag också ta mig vidare för mer flew än tidigare. Jag känner mig mycket glad och stolt över min egna bil- jag kan ta mig överallt jag vill, vilket passar bra i dessa tider då regn kommer före solsken..

För att min vita pärla till bil ska kunna fortsätta vara mitt bästa verktyg till fler och större uppdrag behövs den checkas med jämna mellanrum. Alltifrån att tankning till att checka så att inte stora framrutan har något obehagligt stenskott som kan behöva sig lite omplostring. Visste du att Slitage och skador är särskilt märkbart vid mörkerkörning?

 En god vana är att alltid se till att bilen uppfyller de krav jvi vill ha på den. En annan god vana är att lägga till att ha tillhands en god samrbetspartner vad gäller bilsäkerhet i sitt register. En bra leverantör av bilglasbyt och stenskottslagning är Samglas.se.  

Byte av vindrutor, sidorutor, bakrutor och lagning av stenskott finns i Samglas register. Samglas har också bilglas till alla bil-, buss och lastbilsmärken. Fri lånebil finns på de flesta av deras glasmästerier. Säkerhetsmässigt är Samglas.se auktoriserade av Glasbranschföreningen och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.

Kostnaden för ett stenkott är ca 200 kr och är lätt att fixa. Och hur lätt är det inte tat få ett stenskott? Så smart att ha samsung.se som en viktig kontakt i sitt telefonregister för just ett sådant ögonblick.
(sponsrat inlägg)

Kram A.