I går hade jag förmånen att förena nytta med nöje. ller förmånen.. Jag stegade mig helt enkelt i den riktningen och kunde ta a en sen eftermiddagsdate med min minsting. Lite käk och gott samtalande. Mina två minsta är tätt i åldrarna och emellanåt kan man säga att jag har paketerat ihop dem till ett, ha ha. Att kunna ta tillvara möjligheter till umgänge med dem 1 och 1 är såklart en förmån men också något som jag stegar mig till. jag har fyra tjejer till döttrar- två hemma och två utflugna. Jag har lärt och jag lär hela tiden i rollen som mamma till dem. Deras behov av en mamma och förälder ser olika ut för var och en av dem och i olika situationer.
De två minsta sover fortfarande skönhetssömn med varsin kompis. landet ligger alltså lugnt  här denna lördag förmiddag. Själv har jag precis tagit del av presskonferens vad gäller nya fynd i Kim Wall fallet- ruskigt fall! Och jag berörs som mamma som kvinna! Tänk vilken utsatthet som kvinner kan utsättas till i sitt yrke- det kan väl ändå inte vara möjligt att det ska få fortgå?
Absolut att jag står bakom ordet feminism! Vi kvinnor borde stå bakom och stärka varandra all over. Tillsammans kan världens kvinnor vara så starka och inte tvärtom.

 

Små stunder av lycka- att kunna få tillträde till samtal det innersta och egen tid med en och en av mina döttrar. Love them.

(By teh way- subway är vansinnigt gott och infört hos oss av just en minsting)

 

Kram A.