En mammas döttrar är en mammas döttrar oavsett allt. Vare sig de vill eller inte har de alla fyra ärvt både visa saker på sitt yttre av mig, deras mor, och även saker på insadan. 

Jag tror att likheterna på insidan som ärvs kan vara mer än vad vi egentligen förstår och är medvetna om. 

Kanske var jag inte lika uppmärksam på min äldre barn när de var i yngre tonåren eftersom de hade konkurrens om uppmärksamheten av sina småsystrar. Idag kan jag dock se och även förstå likheten och arvet som de alla fyra bär med från mig. dock har de ärvt olika delar av mig på både in och utsidan. Och arvet på insidan kan ge sig utlopp på ett helt annat sätt än hos mig. spännade häftigt och även otäckt. Att se vissa delar av sig själv som jag är stolt över, leva vidare i någon av mina fyra actionhjältar är ju helt fantastiskt. Mer otäckt blir det att se arvet av vissa delar som jag inte alltid varit överrens med mig själv om, ocså hoppar vidare.. Hm och detta när jag själv är färdig med det.

Likheternas näste från generationerna innan oss själva ärver vi alla..

På utsidan likavä som insidan


Förväntningar på någon annan som inte har lärt sig det som vi själva har lärt är och förblir så dumt så dumt. Ju mer tydligare vi är i vår kommunicering, och visst alla har inte lärt sig varken tydlighet eller kommunicering, men det går alltid att lära för den som vill utveckla sig 

Förvänta dig varken ris eller ros från dina mötare. Stärk dig själv med likaväl rosor som stjärnor och du ska se att mötarna på vägen vill förgylla dig med rosor de också. Riset har de inte ens med sigKiss

Ser de samma tråd från mig som jag ser hos dem var och en.. hmKiss Four princess from one queen grow up to four queenKiss

Kram A.