Tänk vad historien kan föra med sig Smile Mitt i vardagsens pusslande med handling middag och träningskörningar, så bjuds jag på största bästa inspirationen till att Våga vara modig nog att förlita sig på att allt löser sig.

Att våga söka sig vidare karriärmässigt när trivseln inte är med, att komma in i nya branscher utan "riktig utbildning-vad det nu är om inte yrkessamma erfarenher också kan räknas som utbildande.. hmKiss 

Att göra ett bra och enastående arbete som numera ger gott i resultat av förändring i ledet till företagets bästa- listan kan göras lång av den inspiration som kom till mig idag genom ett och samma oförberedda möte.  

Det finns liksom alltid en mening med allt och listan kan göras lång. Även om jag inte alls var sugen på att tillbringa måndagens eftermiddag i livsmedelsbutiken, så är jag nu mycket glad att jag gjorde detta- inspirationen jag fick kom precis till mig i rätt ögonblick och gjorde att pusselbitarna kom på plats till vad som gällde dagens val för mig själv Smile 

Stärkt dig i din känsla och var modig nog att göra ditt val -du kommer bli en vinnareKiss

By the way så gick ungarna emot mig när jag hittade dessa guess skor i en butik i Spanien för något halvårsen. De tyckte inte min smak var god- men stark i min känsla följde skorna med mig hem och jag stegar gott stadigt och ståtligt i dem denna höst.Kiss Just det där att vara stark i sin känsla kan ge ett strålande resultatKiss

Kram A.