Middag klockan åtta med rester från igår, tja en singelmamas vardag en helt vanlig måndag. Sån tur att vi igår hade delikat söndagsmiddag iform av taccos buffe. tja, i en singelmammas liv utesluter inte veckdagsnamnet det ena eller det andra. Vi stoppar helt enkelt in så mycket vi gillar så ofta vi kan . En längre arbetsdagidag med efterföljande ärenden och jag har nyss kommit innanför dörren.  Och viktigare saker finns att göra än aställa sig i köksregionen och brassa på middag. Gymnasiet väntar nämligen för en av döttrarna och nian är en tuff period vad gäller studier.  Så iadg är köksbordet återigen belamrat med läxor. Den ena efter den andra läxan inlämningsuppgiften och provet betas av. Och hon är duktig - målet gymnasie är mer och mer tydligt. Det är nu som också prioriteringar görs- hon kännaer själv att vissa saker får hoppas över för att studierna är viktiga i nuet.
I en singelmammas vardag är en hjälpande hand i skolarbetet viktigare än just markservicen som middag. Rester funkar bra!

Lika gptt idag som igår om än att gårdagen bestod av en lång middag med samtalande  timmar

En riktigt ambitös student- ett enkelt köksbord funkar lika gott till söndagsmiddag som hemmastudier.

Och så här såg det ut igår- ni ser taccos funkar oavsett veckodag! Och gästerna verkade nöjda de också.Kiss

Nu kör vi studier några timmar till och hinner kanske ta en soffsväng innan det är dags att krypa ner för sömnpåfyllning. By the way, har jag förresten nämnt att apple tv är den bästa bästa för att se bra tv? 

F år skriva vidare om detta imorgon!

kram A.