Jag skulle inte kalla mig tekniknörd, men kan enkelt säga att jag idag har en grym kärlek till apple och deras produkter. Detta lika väl privat som yrksmässigt. Dock ska tillläggas att vägen till kärlek mellan mig och apple inte bara varit spikrak.Det tog sin lilla tid av både tårar och svordomar från min sida i att öva tålamodet till att förstå apples enkelhet i jämförelse med pc miljön som jag då var van vid. Tänk att även en liten svart box kan gör livet enkelt tydligt och så kulKiss

 

Idag är  jag glad över de vänner som under många år skapade en attraktion för sin macdatorer. Idag älskar även jag min macbook pro, min iphoen ( tja kanske inte just mitt dagsexemplar med vissa utslitna funktioner, och min ipad. Tillvaron har definitivt föränklats och förbättrats med apple inte haose.  Kan tillägga att ungarna trivs gott med sina iphones också. 

Apple synkar ihop mig i att förstå och kunna ta del av att dagens teknik likaväl är för mig och att jag kan klara av den som de unga.

I dessa digitala tider har också tid och utbud på tv:n förändrats. Som privatperson kan jag inte alltid se programmen när de sänds. Likaväl kan vara så yrkesmässigt att se reflektera och skriva om ett program som sänds. Jag är ju som mest iderik och skriver oftast bäst nattetid.. så att ha en apple tv i huset  är superduper! 

Apple tv med sina nedladdningsbara appar är bara sååååå bra till både bild enkelhet och utbud- We love the blackbox!

Kram A.