Hösten är en slags god shoppingtid tycker jag. Likaväl som höstfärgerna på träd och löv ät alldeles njutbara i färgskala. Likaväl är det gott att själv känna sig i rätt färgskala. Att byta från svart håfärg till blndt hår gör också ett förändrat färgskaleläge för känslan av fräshet för mig denna höst. Ingen färg är den andra lik på mig numera.. 

Hur är det för dig? Ändrar du färgskala på vintern gentemot sommartid?

Själv tycker jag att mer höstlika jornära färger passar in bra på tex ögonlocken och att läpparna kan få en tutch av lite höstfyllt stift. Make up är kul, så för mig var det en självklarhet att i sammarbete med en skönhetsbutik skriva detta inlägg. Så klart är det mina egna ord om att sommarfärgerna passar in just på sommaren vad gäller den personliga makeup necessären och att det är såååå dax att förnya innehållet till just den höstfina skalan även för ansiktet! Tycker du det också?
Grattis till dig du får just nu 100 kr i rabatt hos XBeauty- Använd rabattkosen nederst i inlägget.

KOLLAGE: The lash effect! Xbeauty
Xlash Fransserum | Makeup Revolution Paletter | Xlash Mascara | Milani Eyeshadow Primer | Models Own Color Chrome Palett

Direktlänkarna under bilden tar dig direkt till de finfina produkterna om du vill kika närmare på demKissHöstfin blir du med rabattkoden: LASHES hos Xbeauty.se  som ger 100kr i rabatt vid köp för 400kr- grattis till dig!!

Keep on shopping!KissKiss

Kram A.