Gårdagens ledarskaps utbildning blev verkligen en utbildning med stjärnstatus. Bonus blev påminnelsen i att aldrig, aldrig sluta med öppna frågor utan istället fortsaätta samlandet på dem och öva, öva dem vidare i tal och skrift.
För med just öppna frågor som en självklarhet i vårt språk och kommunikation, så skulle mötet med en annan människa kunna ge bästa information och lärande. Håller du med mig?Smile

Själv började jag från 0 att samla enkla öppna frågor för ett tiotal årsedan- jag fyller mitt block med nya öppna enkla och till och med kraftfulla frågor titt som tätt. Periodvis är jag mer aktiv på övandet än i vissa andra stunder. Igår blev aha upplevelsen definitiv, vilket kraftfullt verktyg jag har i mitt block!!Smile- ju mer jag fortsätter använda det och fylla på det, ju mer fyller jag mig själv med bästa verktyget i likaväl till ledarskap som personlig utveckling. Kommuniceringen med mig själv ska ju föras på samma sätt som med mina mötare.. Behöver jag tillägga att jag fick tillgång till några för mig nya öppna frågor att föra in i mitt block..

Kiss Today I'm proud och mycket tacksam över att jag greppar de möjligheterna jag bjuds på till nytt lärande och nya vägar i livet.  Happy me!!Kiss 

 

 

Sen är det så klart det där med känslor att våga vara modig att förlita sig på sin känsla. Att låta känslan inombords vara den egna vägvisaren till vad som är den bästa vägen för dig. Det är då, när du kan gå efter Din egna känsla och inte eftr andras om också visionen kan göras sann. Jag är själv en referens av just detta- ledarskap med frågor har lett mig till starkare förlitning av min egna känsla och idag spännande och roliga uppdrag inom bla marknadsföring!Smile Jag är grymt tacksam för detta och känner så starkt inom mig att jag nått dit genom att jag hållt fokus på min könsla och inte fallit för låta pengarna styra över min känsla.

 

Att behålla lugnet visionen och det mentala fokuset kräver sin påfyllning. Idag jobbade jag hemifrån under förmiddagen och eftermiddagen blev en klar påfyllning av den goda energnin inombords- jag har blivit sambo.. ha ha sambo med världen sötaste  och finnaste Herr BUDDHA!! Visionen är i hamn-Han har nu bytt sitt tidigare hem hos My livingroom Alingsås.se till ett stadigvarane uppehälle i min våning-KissKiss Redan känner jag att han påverkar lugnet värmen och kärleken inom mina fyra väggar!! I morgon kan du läsa vidare om min eftermiddag och samarbete med finaste och bästa inredningsbutiken i Alingsås med omnejd- MY livingroom.se 
Nu dax för sängen och känna Buddhas lugn lägga sig som en strof i hela våningenKiss 

Kram A.