Kan inte säga annat än att jag trivs riktigt riktigt nice med att sätta mig till bords och avnjuta en serverad middag. Ett höstlovspaket där just middag ingår gillar vi! 

Att sätta sig till bords vid ett dukat bord är ett jätte break i vardagen för mig och mina tjejer. Här hemma turas vi om - när jag jobbar sent och har mycket att stå i tar någon av de rodret och lagar till något. Nu lät det mycket enkelt med att hjälpas åt i köksregionen hos oss.  Ha ha- mina tonåringar är precis som vilka andra tonåringar som helst och har också en odra från mig- att stå i köket med flera kastruller och annat är ingen avslappnad miljö för oss. Så ett par dagar på hotell med serverade måltider- lyx och bonus för oss! Och så njutbart! Genom prioritering och mer fokus på vart man lägger pengarna kan fler än idag nyttja spahotellens lovpaket för att komma bort tillsammans med sina barnSmile

På väg till matsalen hos fina Säruhus häromkvällen under vår höstlovstripp dit.

Gudomlig matsal med god 3 rätters meny

och fin dukningLaughing

Låång middag många skratt  och mycket samtalande. Så mysigt och så bra laddning för den fortsatt hösten. Det serverade bordet höll super kvalite.

Att åka på spa 1 dygn eller två kan ge mycket god påfyllning, som här tjejer emellanSmile

Kram A.