Riktig härlig höst och fantastiska färger att njuta av. En promenad om dagen gör sinnet mer starkt en svagt. Det kan också göra oss rikare.. Endorfinkicken kan fås av luften av synen och även genom att ha en vän vid sidan. Bollplank av val och önskade resultat, men också av stöttning aom alla vi enastående singelmammor behöver. Tillsammans kan vi stega långt, tjejer- jag har aldrig förstått det där med att att utesluta -så bjud in till promenad!


Snöra på dig skorna, lyft blicken och ta del av det du ser. Vinterjackan får självklart dras på om så önskas så här års- själv har jag gärna mössa också. Själv eller tillsammans- eftersträva den jämna balansen även i stegandet- så även i farten. Är man varm om huvudet och fötterna då fryser man inte- Jag tror att det var min mormor som lärde mig det ,som jag också fört vidare till min del av nästa generation- de bästa ska man ju ge vidare..
(Bilderna tagna i i fin terräng på Särö) 

Kram A.