Härom veckan hade jag förmånen att besöka grannkommunen Alingsås och butiken MY Living Room i Alingsås- butiken med de unika presenterna och inredningsdetaljerna. Alla handgjorda på Bali!!

 Alltså wow!! Vilken butik- knappt 2 mil från mig på en tvärgata till kungsgatan ligger den-butiken som har allt i inredningsväg för den som vill ha likaväl unikt som lugn. Butiken är som en oas- en ren njutning! Så väl värd att besöka.Smile Du som dock inte geografiskt har den möjligheten- My livingroom i Alingså har också webbbutik som du finner HÄR: My Living Room i Alingsås Bara att klicka på länken så kan du enkelt checka in detta fantastiska sortement direkt immporterat från Bali- Fantasiska inredningsprodukter som inte finns i var mans hem de ni!Kiss

Kvinnan bakom verketKiss- In och besök vettja Smile hon driver denna strålande butik i centrala Alingsås med samma utstrålningen, harmonin och goda energin som alla tingen i butiken utstrålar. Det är sååååå jäklans mysigt i denna butik- tipsar om att hitta finfina juliga unika klappar till nära och kära här!

Förälske i första ögonblicket- Jajjemensan, och detta även om det fanns konkurrenter i både större och mindre format. 

Mysig belysning i mörka hösttider- alltså hur läckra är inte dessa?

Min egnagott och blandat kasse är jag djupt tacksam över!!

Just nu är han medelpunten i mitt hem min nya sambo- tillsammans med denna fantastiska lampa i pärlemor, som för övrikt finns i golvmodella också.

Kolla in ögonen- vilken blick i tavlan! Min andra kärlek i butiken. Och allt här inne är handhjort av små familjära företag på Bali och direktimporterat av kvinnan och butiksinnehavaren på bilden. Och tänk att ett av de bästa smarbeten görs med en tidgare för mig ovetande butik i grannkommunen- Så glad för detta! Och ni som inte har en buddha hemma- dax att investera igen- lugnet och harmonin från butiken känns redan i mitt hem och omfamnar mig närhelst jag behöverKiss.

Buddha

Lampor

Kram A.