"Dröm är dröm och saga saga - drömmer det gör blott de svaga", sjöng  Agneta Fältskog från radion när jag var barn.  

Idag tror jag att alla borde samla på sina bästa drömmar och vara måna om att tillåta sig att se sig själva som drömmare- i positiv mening.
En drömfångare kan tex låta fånga dina bästa drömmar och sortera bort de andra. Om jag tror på att det fungerar? Absolut! Därför var det också självklart för mig att skriva denna texten i samarbete med en butik som tillhanda håller drömfångare i sitt sortiment.

En drömfångare ovanför sängen - vem har inte det? Vet du någon som INTE har det, så har du genast tips på årets julklapp som passar ALLA plånböcker!!!

Drömfångaren verkar genom att fånga mardrömmarna i sitt nät och släppa igenom de goda drömmarna.

Vaknar du på natten tar du din drömfångare till fönstret öppnar och skakar bort de illmariga drömmarna.

En ursprunglig drömfångare var liten, i storlek av en handflata. De tillverkades av tex en smal rot eller gren som tvinnades till en cirkel. I cirkeln flätades senor som tråd ihop till ett nät. Nätet symboliserar och verkar som spindelnät i vilket alla drömmarna fastnar. Öppningen i mitten är ända öppningen genom nätet. En pärla/sten fästs så att goda drömmar skall lockas och ledas mot hålet. Fjärdrar som hänger från drömfångaren leder de goda drömmarna neråt mot den sovande och sprida dem över över den sovande.  

Drömfångare i ALLA storlekar och för ALLA plånnböcker - besök butiken i centrala Alingsås eller kika in i webbutiken och se en del av urvalet där. Bästa presenten med god tanke bakom till varje när och kär helt enkelt! Min svarta du ser på bilderna är så klart från My Livingroom i Alingsås.

Jag undrar om det kan fungera med att visualisera medvetet till sin drömfångare, eller kan det vara så att det är en övning i tålamod och komma närmare sig själv att vara med gammal telefon som inte bidrar till tillgänglighet istället för att inneha en ny välfungerande... I vilket fall så kan jag tipsa om att jag haft 3 företags paket sen jag öppnade mitt företag och det har alltid fungerat super och gör det fortfarande! Som sagt det är bara telefonen som saknas

 

I vilket fall så kan jag tipsa om att jag haft 3 företags paket sen jag öppnade mitt företag och det har alltid fungerat super och gör det fortfarande! Bra kostnad och alltid tillgång till internät! Tom växelnummer finns med. Som sagt det är bara telefonen som saknas..Tongue out

 

Tja, lilla drömfångare där släpp gärna igenom drömmen om den fina Iphone X ovan- mer fifina bilder som delar mer för många. I realy love that thougt!

 

Tja, lilla drömfångare där släpp gärna igenom drömmen om den fina Iphone X ovan- mer fifina bilder som delar mer för många. I realy love that thougt!

Annars är visualiseringen om en lördag med jobb  och middag en bra blandning som jag ser som en god dröm att bli dagens sanning.

Kram A.