Det går några år emellan varven sen så- är det dags att prova ut nya glas, och frågan är hur man ska tänka- modernt stilrent klassiskt mörkt guld eller silver. jag tänker förstårs på galasögon.Mina Svarta bågar från Versace har jag varit otroligt nöjd med. Dock var håret lika svart som bågarna när jag tog ut dem. Så frågan är hur jag ska tänka nu när det är dax att plocka ut nya? Det där med pilotmodell är inte helt fel eller vad tycker ni?

Juliga tider stundar och det är faktiskt en mysig känsla att år från år se den ståtliga julgranen pryda vårt torg. När jag var liten dansades det också runt granen ihop med kröningen av Lerums Lucia. jag tror att den traditionen är borta- eller också märker jag inte riktigt av dansen då jag inte längre har barn i den åldern

Snälla barn väntar som alltid på tomten så här års.. Tror ni att han kommer? Och med vad? Vad tror ni om närhet kärlek och värme? Eller mer hårda paket som iphones och macdatorer?

Tja, vem vet..Kiss

Kram A.