Godmorgon sköna lördag. Hur gick det med den svarta fredagen för er? Blev det några finfina fynd? Själv fastnade jag för några erbjudanden- så några finfina juliga klappar är nu beställda.Kiss

Jag kan undra om många handlar sina julklappar under blackfriday och är fria från handling under hela december och julhandelsperioden? Hur tänker ni? Själv måste jag säga att nätet är en gudagåva- så enkelt att bara beställa och så kommer det hemlevererat. Tror kanske att jag ska testa det där med matkasse nån dag också- men en ny kyl och frys ska investeras först.

Idag funderar jag på det där med hållbarheten på köksmaskiner. Min damsugare gick sönder för ett tag sedan efter över 10 års daglig användning- kan inte säga annat än att den varit en hållbarjäkel. En electrolux. Och den har sugit upp smuliga småbarnsgolv mycket mycket bra. Supernöjd med dessa 10-12 å3 tillsammans!!Kiss

Värre är det med kaffebryggaren- efter knappt ett år slutade värmen på min electrolux Type CJ-634T. Klart jag blev förvånad när denna maskin, som jag trodde var min bästa investering nånsin - slutade bli varm och då också brygga för några veckor sedan. Herre gud jag har haft billiga - icke kvalitetssäkrade kaffebryggare i mina dagar som hållt år ut och år in. Denna maskin valde jag med omsorg- det är nämligen timer på den så den stänger fiffigt av sig själv- super för en glömsk madame som jag som kan gå helt upp i skrivandet och inte ha i huvudet att bryggen ska stängas av.

Nu är den iallafall kapput- Jag tittar surt på den varje dag som jag går förbi den på köksbänken när jag värmer vatten på spisen till naeskaffe i stället.. Det har inte blivit av att jag har åkt och slängt den.. Så igår fick jag veta att det är ett flertal reklamationer på just denna variant av kaffebryggare- Efterson jag inte finner kvittot så mailade jag till Jula- affären som jag handlat den i- Väntar med nyfikenhet på deras svar. Jag tänker att både de och electrolux själva borde ju vara intresserade av veta om icke hållbara produkter och hoppas hoppas att det går att åtgärda!!

Jag känner mig riktigt modig som skrev dit! Igår skrev jag också ett mail till en mode sida där rabattavdraget på min order inte överrensstämde med som lovades på instagram. Också det mailet kändes modigt- att inte bara hoppa över när det inte blir som utlovats.

Nu kör vi lördag - i gymnasietänkets val. 

Kram A.

Nu är den iallafall kapput- Jag tittar surt på den varje dag som jag går förbi den på köksbänken när jag värmer vatten på spisen till naeskaffe i stället.. Det har inte blivit av att jag har åkt och slängt den.. Så igår fick jag veta att det är ett flertal reklamationer på just denna variant av kaffebryggare- Efterson jag inte finner kvittot så skrev jag till Jula- affären som jag handlat den i- Väntar med nyfikenhet på deras svar. Jag tänker att både de och electrolux själva borde ju vara intresserade av veta om icke hållbara produkter och hoppas hoppas att det går att åtgärda!!

Jag känner mig riktigt modig som skrev dit! Igår skrev jag också ett mail till en mode sida där rabattavdraget på min order inte överrensstämde med som lovades på instagram. Också det mailet kändes modigt- att inte bara hoppa över när det inte blir som utlovats.

Nu kör vi lördag - i gymnasietänkets val. 

Kram A.

Jag känner mig faktiskt riktigt modig som mailade Jula! Igår skrev jag också ett mail till en mode sida där rabattavdraget på min order inte överrensstämde med som lovades på instagram. Också det mailet kändes modigt- att inte bara hoppa över när det inte blir som utlovats. Det där med mod förresten är rätt spännande- Jag fick det ordet av en god vän till mig för många många år sedan- hon sa att hon såg mig som modig- Och yes, det tog ett flertal år och övande för att jag själv skulle se mig som modig. Nu gör jag det- men i vissa perioder, så påverkas jag som gör att modet inom mig inte lever ut. Men nu så! Övning ger färdighet

Nu kör vi lördag - i gymnasietänkets val. 

Kram A.