Igår var det studiecirkel och tjejhäng. Så glad att jag har vi har startat dessa cirklar. Vi lär oss bli tydligare i vår kommunicering- kanske framför allt till oss själva. Kankse kommer vi i sinom tid helt bort i från behovet av bekräftelse från andra. För om min kommunicering till mig själv blir tydligare är det ju den bekräftelsen som är den viktigaste- eller hur? vad andra människor tycker eller tänker blir istället förhoppningsvis en bonus.

I vår cirkel lyfter vi också på locket och delar med oss av egna situationer som dyker upp ur minnenas arkiv. Jag kan säga att vi breddar oss i respekt och djuphet. Samtidgt har vi kul och skrattar. Första boken är på sluttampen och vi kommer fortsätta med ny bok under våren. man skulle kunna säga att vi investerar vår tid i oss själva i stället för i andra..Kiss

Fake it until you make it- ett leende, och leopardmössa från barnavdelningen och det blir enklare att möta den mötande kylan

Ibland njutning ibland bara kyligt- det kallas vintertid..Wink

Kram A.