Lika mycket som jag avskyr mörkret och tröttheten som det för med sig så här års- Lika myckaet älskar jag att hämta paket- stora som små. Det minst kan ibland vara det mest glädjande- som idag - ett paket som ska kompletera matintaget med god och hälsosam energi och lite extra kraft för kroppens skönhet som hår hud och naglar. Kiss Så klart att det finns en uppsjö av vitaminer och kosttillskott på marknaden. Jag har valt att boosta mig själv och min vintertrötta kropp med dessa naturliga kosttillskott som är ett samarbete mellan Better You och Magdalena Graaf

Känns riktigt skönt att komma tillskott med att boosta mig med lite extra nyttigheter- som en egen liten julklappKiss

Vem kommer inte bli glad över denna mycket fina och prisvänliga julpaket? Kiss- Graaf's Natrual Beauty och all in one boostSmile

Kram A.