Ibland känns det som att jag förbereder och förbereder julen för att sen direkt plocka undan den.. hm Julklappar och pynt är i fokus denna månaden. har du som jag tonårstjejejer att finna fina klappar till kan du kika i slutet av detta inlägg- Min topp 5 lista på julklappar under 100-lappen för just tonårstjejer. Iallafall mina tjejer-liksom jag själv gillar att få många paket i olika storlekar- Praktiskt att jag hittade dessa fem på ett och samma ställe- hos Ellos- En beställning med många klappar sparar tid energi och också pengar - så bra! Checka in vad du tycker om mina tonårsfavoriter av mindre kostsamma paket- direkt länk för att läsa vidare om tipsen hittar du under varje bild. Hoppas du gillar dem!!Smile

Imorse blev det ljus på vår uteplats- något kyligt om händerna- men skam den som ger sig- jag fick till det. Det blev 2 slingor som virades runt räcket och som nu ger lite extra mys i vintermörkret när vi blickar ut genom fönstret.  Förutom slingorna hade jag en vision om att hemmet skulle vara adventsredo idag- men nix, så är inte fallet-med nya möbler på ingång behövs en liten rotation av det befintliga bohaget i vardagsrummet- så- tja, det är som vanligt dagen före första advent- ett mindre litet kaos där själva adventsjusen också har försvinnunnit nånstans..hm

Tur att det är många timmar kvar innan söndag och första advent.

Digitalt soffhäng på tre syskon med adventsljusen utanför.

1.

Alltså dessa för sköna mysiga vinterdagar inomhus och ändå vara finast om fötterna-Myssockor i 2 pack

2.

Vem vill inte ha koll på tiden? Kan vara bra för micropausar i studesammanhang- Snyggaste timglaset

3.

 

Skimrande fina- för nyårsfesten örhängen 

4.

Fräsch sportflaska i rosa- så smart klapp. För är det något som tappas bort eller som blir ofräscha efter år av användande är det just detta

5.

Eller varför inte en fint glittrande ring att ha till nyårsfesten.

Imorn letar jag vidare bland förslag på klappar av olika slag.

Kram A.