Att reflektera komma till insikter och sedan handla därefter är kanske en av livets stora gåtor. Att dag ut och dag in fortsätta med innehåll som vi själva inte trivs med- tja, då behöver vi ju göra något åt det. men så tveklöst många som går kvar i samma gamla otillfredställda mönster- Varför kan man undra?

Idag ska jag kickstarta mig själv med näringsfyllda dagar- jag har ju ordat länge att jag idagsläget är mindre nöjd över min vikt så- tja, vitaminkur och utrensning av sockerbehovet- kör halvfasta några dagar. Om jag är motiverad- tja- Snygga jeans drar iallafall!Wink

I vissa avseenden har jag definitivt gott efter min känsla och tom vågat slänga mig utför emellanåt- framför allt i yrkeslivet. Kan vara därför jag idag vet en hel del om vad jag inte trivs med och även vad jag trivs med. Jag har testat och jag har också varit modig att sadla om när magkänslan inte varit med. Tufft lärorikt och mycket utvecklande som människa. 

Idag känns det som om jag har ett av mina bästa jobbuppdrag jag datorn och lurarna! En heldag och perfekt start på veckan! Och jag hade aldrig varit här om jag inte gjort allt annat. Och i allt annat ingår reflektioner till att komma fram till vart känslan är med istället för att stanna vid falska bekräftelser.

Kram A.

 

Idag känns det som om jag har ett av mina bästa jobbuppdrag jag datorn och lurarna! En heldag och perfekt start på veckan! Och jag hade aldrig varit här om jag inte gjort allt annat. Och i allt annat ingår reflektioner till att komma fram till vart känslan är med istället för att stanna vid falska bekräftelser.

Kram A.