Ni som följer mig vet ju min övning av tålamod och otillgänglighet genom min gamla halvkapputta iphone- den må vara guldfärgat på skalet men den direkta guldkvaliten verkar ha gjor sitt..Ovissheten att inte veta om den svartnar under dagen är en prövning- men kan vara en en del i utveckling.. Och frågan är vilken iphone, för att fortsätta använda iphones och apples produkter känns som en självklarhet för mig - Jag är supernöjd egentligen- det är ju åldern och användandet som tar ut sin rätt på min iphone,bara! Mer passande och helt självklart är det att skriva detta inlägg i samarbete med en e-handelssida som tillhanda håller begagnade iphones!! Blir man glad eller- vilken grym sida!! 

Förutom att det finns pengar att käna genom att köpa en begagnad iphone, så kan vi också handla mer tryggt och säkert hos Billigteknik.se än via en privatperson. De begagnade produkterna som tex iphones är väl genomgångna av företagets tekniker och garanti följer med köpet! Gud så bra! Deras produktsortement är också indelat i 3 klasser- A, B och C - genom detta klasssystem delas produkterna in efter i vilket skick det är i.  

Att denna affärside definitivt gynnar vårt hållbara samhälle är ju ingen tvekan- såklart riktigt miljövänligt att handla begagnad iphones. Detta måste vara en av de bästa e- handelssidorna som excisterar helt enkelt- och sa jag att de har extra snabb leverens? Smile Och bästa för plånboken- grymme kombo helt enkelt!

Tjing så bra!

Kram A.