Känner ni av julstressen? På nåt sett verkar den infinna sig hos alla och envar fast att ingen vill. kan undra vad vi stressar upp oss för?

Men så klart almanackan kan ju fyllas med lite extra dessa decemberdagar- julbord, julavslutningar och adventsmys, likaväl som julgodisbak och paketinköp. Allt detta ska liksom blandas in i den vanliga almanackan. Så egentligen är det kanske inte så konstigt att vi känner lite julstress här och var- eller hur?

kan tipsa om att handla via nätet- det spar tid. Detta likaväl som att välja sina sammanhang. Ingen behöver vara med på allt- Välj det värdefulla..Kiss

Några levenade ljus piggar upp till vardagens göromål. Vi läser läxer skriver blogg betalar räkningar vid ett och samma bord. Tur jag har behållit mitt stora gamla köksbord- Snart ska det också fyllas med ingredienser med vänner runt för lite julbak- kan undra om det hinns med att förvandlas till svart detta fantastiska bord innan jul..Sealed

Några levenade ljus piggar upp till vardagens göromål. Vi läser läxer skriver blogg betalar räkningar vid ett och samma bord. Tur jag har behållit mitt stora gamla köksbord- Snart ska det också fyllas med ingredienser med vänner runt för lite julbak- kan undra om det hinns med att förvandlas till svart detta fantastiska bord innan jul..Sealed

Kram A.