Checkade min almanacka nu och bläddrade fram några blad och vad hittar jag då- Ett inbokat tandläkarbesök i självaste julveckan-som om inte julveckan har fullt av sitt liksom..Sealed Och jag nämnde ju nåt om julstress förut..

 Men samtidigt är jag så fantastiskgt tacksam över arbetet som "min " tandläkare" utför i min "spökande" kindtand. Detta kommande tandläkarbesök är inte det första för mig denna höst. Har tappat räkningen på antal besök under de senaste månaderna- och smärtsamt har det varit också- men nu börjar det känns mycket mycket bra, som tur är.

Tanden längst bak har jag lyckats bita av om och om igen- På ena sidan hade tanden svårt att fästa den nya påbuggnaden, så nu har det sats dit en krona (känns gammalt..)- och det har gjort ont. Eller ja- själva ditsättandet av den kändes inte eftersom jag var riktgt rejält bedövad- men efteråt- aj, tanden kände verkligen av det arbete som gjorts på den. Men nu så, några veckor senare har har jag tom kunnat tugga med tanden.Och det känns otroligt skönt att ha hela tänder i munnen igen!! 

osmikad och no fliter men skön känsla med hel tand igen!!

Eftersom jag känner mig så otroligt tacksam över att ha en tandläkare som både jag och barnen litar fullständigt på och känner oss trygga med. Var det också en självklarhet att skriva detta inlägg i samrbete med en god tandläkarpraktik och med mina egna ord. Jag vill definitivt att alla människor ska känna den tryggheten som jag känner hos min tandläkare och också kunna få den bästa hjälpen oavsett vart vi bor i landet.

Visste ni att centralt belägget med bästa parkeringsmöjligheter finns det tandläkare i Simrishamn , som är inriktade på allmän tandvård. Så bra! De har också särskilt fokus på profulax, estetik och implantat. Så bor du i närheten och behöver tandläkarhjälp - besök dem!

Det är alldeles förmånga människor som av olika anledningar idag hoppar över tandläkarbesök. Det är jättesynd- för jag är övertygad om att alla blir gladare och mår bättre av att ha en heltandrad som de trivs med.

Så sen senaste tandläkarbesöket för ett par veckorsedan har jag gjort precis vad min tandläkare ville- borstninng och tandskölj varje morgon och kväll- kanske är det det som fått den nya kombon av krona och tand att bli bättreSmile I vilket fall så kommer jag gå iväg på mitt nästa inbokade tandläökarbesök, julvecka eller ej.

Kram A.