I sann Carrie anda (sex an the city) bär jag äntligen halsbandet som jag sååååå länge velat ha. Mitt egna namn guldglänsande runt halsen- jag är sååå nöjd! kanske kan det vara ett hett julklappstips till en fin tjej eller kvinna. jag beställde mitt med extra lång kedja då jag vill ha mitt namn lite mer hängande och kunna ha andra halsband ovanför.

Mitt namn i guld runt halsen - hur snyggt som helst. passar säkert lika bra med ert namn ocksåKiss

Jag beställde mitt halsband från mittnamnhalsband.se - en suverän sida att kika på. De har så mycket fint och jag kunde tom förhandsgranska hur mitt namn skulle bli i halsbandet!

Släpper man tiden och håller fast vid visionen så kommer man fram tids nog. Så nu kan jag bocka av även detta halsband på min drömlista!

Har jag sagt att jag gillar att vara en jävel på att genomföra mina drömmar?

Kram A.