Om ett helt år kan passerar utan att det blev som vi ville-, då skulle väl också ett helt år kunna passera och bli vårt år med det vi vill ? Mitt och ditt 2018 ligger framför oss väl paketerat i siden papper. Vi kan välja att rafsa upp det och slänga pappret och låta bli att stämma av förutsättningarna, eller också.. varför inte veckla upp ett papper i taget, känna på pappret som vi vecklar upp- dofta på den reflektera över det och skriva ner.
Äggklockan är bra här- skriv ner vart du vill under 2018 - möjliga som näst intill omöjliga upplevelser handlingar ting som vill ägas eller lämnas vidare blanda som du vill-här finns inga rätt eller fel. Skriv ner de hinder du ser föra att nå dem- ont om pengar- otränad, för fet mm Och därefter vilka resurser har du för att ta dig över dessa hinder? Skriv!

Blanda in så få andra människor som möjligt i din karta för 2018- Jobba med ditt egna handlingsansvar. Kankse kan du ta extra timmar för att få godare ekonomi för att nå något kostsamt istället för att skriva att någon annan ska betala. Det beror liksom inte på någon annan.

Låt 2018 bli ditt år, ditt år som ligger i dina egna händer och inte i någon annans.

 

Här är min "ram för 2018- Bland listor och reflektioner så ska här finnas det som ska göras - mindre missar och mindre bortglömt- en gardering för utlopp av godare energi istället för tvärtom

<<<<<<<<<<<<<<<<<

Jag har så många gånger nämnt detta med att skriva sin drömlista och jag nämner det igen- sätt äggklockan- (så bra den är!!) på 15 minuter och skriva i punktform sida upp och sida ner vad DU vill genomföra upplev- gärna i presens (nutid) "jag åker till Mallorca, jag byter däck på bilen, Jag är frisk, Jag tjänar 2000kr mer per månad osv. Vik ihop dina skrivna ark. Datera 4 månader framåt i almanackan och veckal upp dem igen först då. Stryk det som du har genomfört- Det ger en extra kick till hjärnan att vara en jäkel på att genomföra sina drömmar! Återigen- det handlar om dig- och inte andra! Ditt handlingsansvar kan ta dig långt.

Ytterligeare en sak med ett nytt år kan vara vikten av att våga vara sig själv- öva dig- i små portioner. Att bubbla sig igenom ett år och låtsas vara någon annan en den man är - nja- jag tror inte det blir så bra. Stå upp för dig själv och den du är- låt din egna ödmjuka sida ta överhand istället för din dominanta. Skriv ner 3 saker som du gjort bra varje dag och 3 som du är tacksam över- det blir enkalre att berömma andra på det viset också. 

2018 kan bli ditt år om du vill göra det till det.

Kram A.

Almanacka: www.burde.com