Det är något visst det där med kaffedoften en lugn tidig morgon. Ett välstädat hem och jag börjar så sakterliga känna känslan av att det är dags att packa ihop allt det juliga här. Det är också något visst att packa ihop julsakerna och ge luft och ljuset och våren.

Jag ser mig omkring och känner tacksamhet över vårt hem och det som skapats ändrats och tillkommit under 2017. Soffgruppen på altanen- homemade av lastpallar som svartmålades. Nya sängar till både mig och tjejerna- eller ja- deras blev inhandlade till jul förra året. Ny färg på väggarna- gråskala känns mycket fint till vårt svarta hem. 
Tvbänk och vitrinskåp lagom till jul i år känns som pricken över iet i vårt allarum. Äntligen har vi snygga möbler som fyller sin funktion med förvaringsmöjligheter. och så klart går de i svart. 

Nederst hittar du direktlänkar till några av mina möbler

Visst kan det vara en chansning att beställa möbler från nätet, eller också inte. Formerna och bilden av det jag fastande för på dessa möbler lever definitivt upp till verkligheten. Att sedan få dem hemkörda färdigmonterade var en helt suverän känsla- av med skyddpappret och in på plats- bara så bäst!!

Visionen om ett mörkare golv, svart färg på bordet och ett kök i vitt och svart med bardisk lever vidare- vi får se vad 2018 för med sig i inredning hos oss.

Vitrinskåp

Tvbänk

Köksbord

Kram A.