Jullov och kvällspiggheten känns tydligt i våningen. Barnen hekomna och hallen nymålad- känns bra. Kan kanske bli taveluppsättardag imorgo- Och jo, det kan nog gå årt en dag för att komma fram till så att rätt ram hamnar på rätt krok. I vilket fall tänker jag tipsa om en serie som jag sträcksåg häromdagen- Younger på v4play. En rolig serie för medelålderskvinnor att se. Och frågan som kommer är om vi ändå inte ska jobba för att vara stolta över den ålder vi är i istället för att låtsas inta en annan ålder än vår egna..? kan upplysa om att serien är perfekt att öva sin engelskaförståelse med- för iallafall jag hittade inte någon svensktextning. Men som sagt det spelede ingen roll- de ni!! (Min engelska är urkass) Jag förstod det jag skulleoch fängsladees så bra av serien att jag sträcksåg de 11 första avsnitten- Hoppas redan på att nästa avsnitt släpps snart! SE YOUNGER!!

En enkel ljusbricka med lite blandad kompott 

och en värmande filt i tv-soffan ger extra mys framför tv:n och vet ni vad??? JO...

AVSNITT 12 är släppt!!!!!!! Yippie- dags att kura ihop sig. Imorn blir det mer från min nyrenoverade hall.

Det där med jullov är allt bra!

Filt: Lager 157

Tv-serie: Younger 

 

Kram A.