Så där ny vecka. Vad planerar du att ta tag i i dag av det som du lät bli under förra veckan? Om jag har saker som släpar? Absolut! Halvkasst mående  gjorde söndagen till en annan än planerad- och veckolistan har sina to do punkter.

Har du också en veckolista?

Om inte kan jag väl tipsa om den!- Så smart att göra en veckolista- med det viktigaste som man vil få gjort under veckan- man slipper glömma av att göra det man vill göra. Och för varje punkt som gjorts och stryks får hjärnan en slags belöning och kick av att vara en jäkel på att genomföra det jag vill!

Av den långa vecko listan brukar jag plocka in 3-5 punkter som dagslista- beror på punkternas tids energi och kostnadsåtgång och hur dagarna i övrigt ser ut.

2 dagar / vecka belönar jag mig med att vara utan to do punkter. 

Jag vet att många särskiljer på yrlkssamma to do punkter och privata. Själv blandar jag hej vilt. Jag tänker att omväxling förnöjer och att alla områden får sig enåt steg framåt.

 

Mitt lila vinterprojekt- vår hall- och yes det som inte blev av och färdigt under förra veckan och igår finns med på listan för denna veckan. Skam den som ger sig!

Korgar: Ikea

Skåp: Ikea 

 Svart färg möbelfärg och grå vägg färg finner ni HÄR        

Kram A.